Ofertat për publikim të shpalljeve

Për të publikuar konkurs në Kastori, apo më shumë informacion për pakot vjetore në dispozicion, ju lutemi na kontaktoni në emailin: [email protected]

Standard

25

Konkurs në pozicionin standard, pas konkurseve premium.

Aktiv deri në 30 ditë
Postohet në rrjete sociale;
Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;
Produkte për punëdhënës.

Premium

30

Konkurs në pozicionin premium, për të rritur shikueshmërinë.

Aktiv deri në 30 ditë
Postohet në rrjete sociale;
Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;
produktet për punëdhënës
Vizibilitet i shtuar i shpalljes;
Qëndron në krye të listës së konkurseve.

Premium Plus

50

Konkurs në pozicionin premium dhe punëdhënës premium. 

Aktiv deri në 30 ditë
Postohet në rrjete sociale;
Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar;
produktet për punëdhënës;
Qëndron në krye të listës së konkurseve.
Opsioni: Punëdhënës Premium
Banner leaderboard.

Për mundësi të tjera të publikimeve dhe marketingut mos hezitoni të na kontaktoni

Bisedoni me ne

Ekipi ynë miqësor është këtu për të ndihmuar.

[email protected]

Telefoni

E Hënë - E Premte, 08:00 deri në 17:00.

+383 49 541 114