Rreth nesh

Kastori SHPK është e kompani e regjistruar në Agjencinë e Regjistrimit të Bizneseve në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë të Republikës sē Kosovës. Selia jonë është në Prishtinë, në kryeqytetin e Kosovës.

Shpalljet e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Kastori SHPK nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për Politikën e Privatësisë dhe Kushtet e Përdorimit.

Kastori

Platforma e punës me trafikun më të madh organik në Kosovë kastori.net

100,000+

Ndjekës nëpër rrjete
sociale

100,000+

Abonentë të regjistruar

10k

Global downloads

4milion+

Shikime vjetore të faqeve

Kastori

Bisedoni me ne

Ekipi ynë miqësor është këtu për të ju ndihmuar.

[email protected]

Adresa

Na vizitoni në selinë e zyrës sonë.

Rrustem Statovci, H25/6, 10000Prishtinë,
Kosovë

Telefoni

E Hënë - E Premte, 08:00 deri në 17:00.

+383 49 541 114

Mos humbisni asnjë konkurs!

Abonohu për konkurset dhe lajmet më të fundit