Mos ngurroni të na kontaktoni

Duke plotësuar këtë formë, ju parashtroni pyetjen, ankesën apo sugjerimin tuaj.

Kontakti

Bisedoni me ne

Ekipi ynë miqësor është këtu për
të ju ndihmuar!

[email protected]

Telefoni

E Hënë - E Premte, 08:00 deri në 17:00.

+383 49 541 114

Adresa:

Na vizitoni në selinë e zyrës sonë.

Rrustem Statovci, H25/6, 10000 Prishtinë,
Kosovë

Rrjetet sociale

Mos humbisni asnjë konkurs!

Abonohu për konkurset dhe lajmet më të fundit