KUSHTET E PËRDORIMIT

Privatësia juaj është e rëndësishme për ne në Kastori. Ne e respektojmë privatësinë tuaj në lidhje me çdo informacion që mund të mbledhim nga ju në faqen tonë të internetit.

Hyrje

Ju lutemi lexoni me kujdes kushtet e përdorimit përpara se të përdorni Portalin Kastori. Duke përdorur faqen e internetit, ju pranoni të ju përmbaheni këtyre kushteve. Portali Kastor i rezervon të drejtën të modifikojë këto Terme dhe Kushte në çdo kohë.

SHËRBIMET E OFRUARA

Punëdhënësit mund të regjistrohen, të krijojnë profilet e tyre dhe të postojnë punë. Ndërsa punëkërkuesit do të mund të shfletojnë mundësi pune në faqen tonë të internetit.

POLITIKA E PRIVATËSISË

Të dhënat personale të Punëkërkuesit, duke përfshirë emrin (e detyrueshme), adresën e emailit (e detyrueshme) dhe numrin e telefonit (opsionale), do të jenë të disponueshme për Punëdhënësit që vizitojnë Kastori.Net. Kastori.Net mund të përdorë të dhënat personale të ofruara nga përdoruesi për t'i njoftuar ata për çdo lajm ose ofertë promovuese në lidhje me faqen e internetit. Përdoruesit mund të ç'abonohen nga këto njoftime në çdo kohë. Kastori.Net nuk do t'ia zbulojë të dhënat personale të përdoruesit asnjë pale të tretë pa pëlqimin e tyre.

PËRDORIMI I WEB FAQES

Aktivitetet e mëposhtme janë të ndaluara në Kastori.Net:


  • Kontaktimi i përdoruesve të tjerë për çdo qëllim tjetër përveç rekrutimit.
  • Kontaktimi i përdoruesve të tjerë për të ofruar shërbime nga një kompani e palës së tretë.
  • Postimi i çdo përmbajtje të paligjshme.
  • Përdoruesve u kërkohet të japin informacion të vërtetë në profilet ose postimet e tyre të punës.
  • Ndalohet përdorimi i çdo teksti ose imazhi nga Kastori.Net për përdorim personal ose komercial pa leje.

INFORMACION MBI PËRDORUESIN

Kastori.Net nuk mban përgjegjësi për çdo informacion të pavërtetë dhe/ose të pasaktë të përfshirë në postimet dhe profilet e punës. Kastori.Net rezervon të drejtën të modifikojë ose fshijë çdo informacion të paraqitur nga përdoruesi në faqen e internetit.

PËRGJEGJËSIA

Kastori.Net nuk do të jetë përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që mund të hasin përdoruesit gjatë përdorimit të faqes së internetit.

POLITIKA E COOKIES

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Një cookie është një dokument që përmban një identifikues (një varg shkronjash dhe numrash) që dërgohet nga një server në internet në një shfletues uebi dhe ruhet nga shfletuesi. Identifikuesi më pas dërgohet përsëri në server sa herë që shfletuesi kërkon një faqe nga serveri. Ne përdorim Google Analytics për të analizuar përdorimin e faqes sonë të internetit. Ofruesi ynë i shërbimit të analitikës gjeneron informacione statistikore dhe të tjera në lidhje me përdorimin e faqes në internet me anë të cookies. Përdoruesit mund të fshijnë cookies të ruajtura tashmë në kompjuterin e tyre. Ju lutemi klikoni opsionin 'Ndihmë' në menunë e shfletuesit tuaj për të mësuar se si ta bëni këtë.